fredag den 27. maj 2011

Når man rydder op…

Desværre sker der ikke så meget. Jo jeg arbejder stadigvæk på mine tegneserier, det går lidt langsomt, faktisk går det alt for langsomt. Men det har en grund. De sidste par år har jeg haft travlt med at rydde op. Min far døde i 2009 og det hus han og min mor
( der døde i 2002 ) boede i var fyldt med ting og sager. Det var faktisk proppet og lidt mere til. Begge mine forældre var samlere og de smed aldrig noget ud. Nu, langt om længe, 2 år og mere end seks kæmpe læs storskrald senere, er min søster og jeg blevet færdige med at rydde op i huset, der er blevet solgt. De sidste ting er blevet fordelt imellem os, også det vi ikke nåede at få ryddet op i.
Så vi rydder stadig væk op, gemmer og smider ud.

Ud over at være samlere var begge mine forældre kreative mennesker. Det samme var min farfar og farmor og min mormor og en af hendes onkler. Den slags mennesker producerer tegninger, malerier og meget mere og de gemmer dem og så gemmer deres børn dem og deres børns børn, der måske også er kreative og producerer tegninger og den slags fylder. Skabe, hylder, skuffer og gamle loftsrum, og hvis de havde haft en kælder så havde den også været fyldt.

Det er selvfølgelig ikke kun skidt, det er også interessant og spændende, vi har fundet mange sjove ting proppet ind mellem aviser, regninger og gamle sutsko.

Men det får også en til at tænke, på alt det man selv gemmer, og måske begynder man at se på det med lidt mere kritiske øjne end før.

Så nu rydder jeg op, også i mine egne ting, og da jeg ikke rigtig har andet nyt og sætte på min blog, end Hr. Gris, der langsomt finder sin form, så kan jeg jo lige så godt delagtiggøre dem der læser med her, i lidt af det jeg finder og finder interessant. Så for en tid går min blog i datid og det der bliver smidt ud bliver mellem mig og skraldemændene.

Første fund her er nogle af mine første udkast til Jernpotte.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar