onsdag den 5. juni 2013

Copenhagen Comics 2013, fotos.

Det kan være svært at få det hele med, fra en så omfattende og interessant festival, som Copenhagen Comics er gået hen og blevet og jeg har da heller ikke prøvet. Så denne lille fotoreportage fra Copenhagen Comics 2013, dækker stort set kun Bling bling standen og folkene omkring den, ikke mindst Mårdøn Smet, der fuldt fortjent vandt Pingprisen for årets bedste Danske tegneserie, Stig & Martha.
Som altid, med den slags festivaller, når man kun en lille brøkdel af de mange indslag man gerne ville se.

John Kenn Mortensen sætter sine t-shirts på Cav Bøgelunds bøjler, imens Lars Horneman sætter tape på fotokopier til bagvægen, som Jan Solheim har pyntet op med malede hjulkapsler.


 Standen er  ved at blive etableret og Johan Krarup har kørt familien Krarup's Limousine ind i Øksnehallen. I baggrunden Cav, John, Teddy, Mårdøn og Lars.


Der er endnu ganske tomt i Øksnehallen, men vi har været tidligt igang og har forhåbentlig planlagt os væk fra de fleste begynderfejl, standen er næsten klar. 


Der er ikke sparet på guld og glimmer. 
Bling bling møder Picasas Orton stil. Fredag d. 31 maj, Klokken er 11:21 standen er klar.


 Lørdag d. 1 juni, kl. er 10:11 og vi er igang. Jan Solheim, Teddy Kristiansen og Mårdøn Smet.


Lidt senere samme dag. Kommende Ping pris vinder, Mårdøn Smet, interviewes i Pingsofaen af Thomas Berger. Det noget tomme område omkring scenen stod heldigvis i stor kontrast, til aftenens prisoverrækkelse i et tætpakket Lille Vega.


Der er nedtælling til Pingpris uddelingen og en på overfladen rolig og fattet Mårdøn Smet, tager et lille selskab med på svastika udflugt til Carlsbergområdet.


Er dette Pellefant eller Nazifant?, spørger udflugts deltagerne. Mårdøn, der er et levende leksikon hvad angår mange ting, også dele af Københavns historie, viser rundt.


Det anede os jo nok, hvorfor skulle Mårdøn ellers tage os med... det er en Nazifant. Benny Bødker og Karen Vad Bruun ser bekymrede ud, Uffe Callery er blevet hårdt beskåret af undertegnede amatørfotograf, til højre ses Jacob Krarup.


Dagen derpå og standens stolte Pingprisvinder, Mårdøn Smet, signerer Stig & Martha.


Mårdøn og Teddy signerer imens Peter Dyring-Olsen fra The Animation Workshop kikker tegneserier.


Stor ros og tak herfra til Arrangører og entusiastiske frivillige, for det enorme arbejde med, at få festivallen på benene og få den afviklet på så fornem vis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar